10 mooie kenmerken van een designer

Als je een groep ontwerpers bij elkaar zet, valt op dat ze allemaal een unieke kijk op de wereld hebben en over een creatief talent beschikken. Toch is er veel overlap tussen de eigenschappen en vaardigheden van ontwerpers. Het is dan ook niet verrassend dat ik me thuis voel in een creatief collectief! Om je te laten kennismaken met de creatieve community, heb ik een lijst samengesteld met 10 mooie kenmerken van een designer. 

Lees verder en ontdek of jij jezelf herkent in deze eigenschappen. Of je nu een geboren ontwerper bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de creatieve community zo bijzonder maakt, deze blog is voor jou!

  1. Creatief

    Ontwerpers zijn altijd bezig met creëren, van klussen tot handwerken, en hebben altijd meer ideeën dan tijd om ze uit te voeren.

  2. Nieuwsgierig

    Ontwerpers zijn gepassioneerd over een breed scala aan onderwerpen, van musea en politiek tot geschiedenis en ze luisteren dan ook de meest random podcasts.

  3. Muzikaal

    Veel ontwerpers bespelen meer dan één instrument en hebben playlists voor elke situatie. Sommige hebben zelfs nog een platen verzameling!

  4. natuur & katten

    Ontwerpers wandelen en fietsen graag in de natuur en als ze een huisdier hebben, dan hebben ze een kat. Maar ze zijn ook dol op allerlei andere dieren hoor!

  5. Avontuurlijk

    Ontwerpers houden van reizen en avontuur om inspiratie op te doen en unieke items te scoren voor thuis of op de studio.

  6. Empathisch

    Ontwerpers kunnen zich goed inleven, niet alleen in klanten maar ook in vrienden, familie en ZZP-collega's.

  7. Dansen

    Ontwerpers houden van een dansje (al dan niet stiekem in de studio) en ze kunnen je vast een toffe danscursus in de buurt aanraden.

  8. humor

    Ontwerpers zijn goede grappenmakers: ze doen aan theater of improvisatie, kijken comedy shows en houden van memes.

  9. Tech

    Ontwerpers zijn altijd op zoek naar mooie gadgets, handige apps en technische snufjes, het liefst waardoor ze hun werk nog fijner kunnen uitvoeren.

  10. Boeken

    Ontwerpers houden van zowel lezen als mooie boeken verzamelen. Rondstruinen in een boekenwinkel is wellicht populairder dan lezen zelf…

    Ben je benieuwd of ik zelf ook aan alle 10 kenmerken voldoe? Laten we dan kennismaken en verder kletsen!

    Blijf creatief!

    Saf

Volgende
Volgende

5 tips voor akoestiek op kantoor