WORKSHOP HANDLETTERING

Wil je leren om je eigen letters te ontwerpen? Bij StudioSaf kun je terecht voor een workshop handlettering. In deze workshop ga je op zoek naar een lettertype dat bij jou past aan de hand van voorbeelden. Vervolgens werk je jouw favoriete lettertype in de vorm van een zelfgekozen woord uit op illustratiepapier. Het eindresultaat kan zo in een lijstje aan de muur! Ben je klaar voor een leuke privé-les met tekenen, letters en inspiratie?

ALLEEN online privé-les

Wil je een privé-les volgen of als cadeautje geven aan een ander? Dat kan! Houdt er rekening mee dat de lessen alleen online op werkdagen plaatsen vinden: van maandag t/m donderdag tussen 10.30-17.00uur.
Het is helaas niet langer mogelijk om een workshop voor een groep aan te vragen. Saf geeft alleen nog online privé-les aan individuen.
KOSTEN & VOORWAARDEN

⬩   Een privé-les van 1,5 uur kost €75,-incl. btw. 
⬩   Een inschrijving is geldig na de bevestiging van StudioSaf en het betalen van de factuur

⬩  Zorg dat je de benodigde materialen in huis hebt
⬩   De privé-les is geschikt voor 16+

⬩   Een privé-les kan 7 dagen voor aanvang worden geannuleerd met retour van het volledige bedrag. Bij latere afzegging is wordt het volledige workshop-bedrag ingehouden

DOCENT

De privé-les handlettering wordt gegeven door Saf van StudioSaf. In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. 

Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering en gaf ze cursussen via verschillende universiteiten. In haar werk kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken combineert.benodigde materialen

⬩  schetspapier

⬩  illustratiepapier van Canson of Bristol

⬩  potlood

⬩  gum

⬩  lineaal

⬩  0.3 fineliner, zwart

⬩  indien je dat hebt: een lichtbak

online les aanvragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.