WORKSHOP HANDLETTERING

Wil je leren om je eigen letters te ontwerpen? Bij StudioSaf kun je terecht voor een workshop handlettering. In deze workshop ga je op zoek naar een lettertype dat bij jou past aan de hand van voorbeelden. Vervolgens werk je jouw favoriete lettertype in de vorm van een zelfgekozen woord uit op illustratiepapier. Het eindresultaat neem je mee naar huis mét de herinnering van een leuke les met tekenen, letters en inspiratie!

online privé-les

Wil je een privé-les volgen of als cadeautje geven aan een ander? Dat kan! Houdt er rekening mee dat de lessen momenteel alleen online op werkdagen plaatsen vinden.
Vanwege de risico's omtrent het Corona virus, is het op dit moment niet mogelijk om een workshop aan te vragen op een fysieke locatie, ook niet met 1,5 m. afstand.
KOSTEN & VOORWAARDEN

⬩   Een privé-les van 1,5 uur kost €75,-incl. btw. 
⬩   Een inschrijving is geldig na de bevestiging van StudioSaf en het betalen van de factuur

⬩  Zorg dat je de benodigde materialen in huis hebt
⬩   De workshops zijn geschikt voor 16+

⬩   Een workshop kan 7 dagen voor aanvang worden geannuleerd met retour van het volledige bedrag. Bij latere afzegging is wordt het volledige workshop-bedrag ingehouden

DOCENT

De workshop handlettering wordt gegeven door Saf van StudioSaf. In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. 

Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering. In haar werk kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken combineert. Saf geeft via verschillende universiteiten les en daarnaast ook privéles.benodigde materialen

⬩  schetspapier

⬩  illustratiepapier van Canson of Bristol

⬩  potlood

⬩  gum

⬩  lineaal

⬩  0.3 fineliner, zwart

⬩  indien je dat hebt: een lichtbak

online les aanvragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.