WORKSHOP HANDLETTERING

Wil je leren om je eigen letters te ontwerpen? Bij StudioSaf kun je terecht voor een workshop handlettering. In deze workshop ga je op zoek naar een lettertype dat bij jou past aan de hand van voorbeelden. Vervolgens werk je jouw favoriete lettertype in de vorm van een zelfgekozen woord uit op illustratiepapier. Het eindresultaat neem je mee naar huis mét de herinnering van een leuke middag met tekenen, letters en inspiratie!

OP AANVRAAG

Wil je met vrienden, familie of collega’s een workshop doen bij StudioSaf? Dat kan al vanaf 8 deelnemers. Of liever als cadeautje aan jezelf? Privé-les is ook mogelijk!

 

Saf komt met de materialen voor de workshop naar jou toe of boekt, in overleg, een geschikte andere locatie.

Neem contact op om te kijken wat Saf voor jou kan doen!
WORKSHOPS ZIJN INCLUSIEF:

⬩   gebruik van alle benodigde materialen 
⬩   zelfgemaakte quote op wit illustratiekarton
⬩   koffie/ thee/ water en iets lekkers

Bedenk vooraf  welk woord je graag zou willen maken. Neem ook wat voorbeelden van letters en korte quotes mee die je mooi vind. Als je het fijn vindt: neem dan ook je mobiel of tablet mee zodat je tijdens de workshop nog wat kan opzoeken.

DOCENT

De workshop handlettering wordt gegeven door Safia van StudioSaf. In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. 

Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering. In haar werk kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken combineert. Saf geeft via verschillende universiteiten les en daarnaast ook privéles.
KOSTEN & VOORWAARDEN

⬩   De richtlijn qua kosten is zo'n €50,- per persoon voor een workshop van 2 uur. 
⬩   Een inschrijving is geldig na de bevestiging van StudioSaf en het betalen van de factuur.
 ⬩   De workshops zijn geschikt voor 16+.

⬩   Een workshop kan 7 dagen voor aanvang worden geannuleerd met retour van het volledige bedrag. Bij latere afzegging is StudioSaf genoodzaakt het volledige workshop-bedrag in te houden.

tijdelijke aanpassing

Vanwege de risico's omtrent het Corona virus, is het op dit moment niet mogelijk om een workshop aan te vragen op een fysieke locatie (ook niet met 1,5 m. afstand). Een online een workshop of privé-les is wel mogelijk.

workshop aanvragen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


StudioSaf ontwerpt én onderneemt. 

Branding trajecten, grafisch design & sparsessies. 

Ga je samen met mij het avontuur aan?

hello@studiosaf.nl 
06-38237178