WORKSHOP HANDLETTERING

Wil je leren om je eigen letters te ontwerpen? Bij StudioSaf kun je terecht voor een workshop handlettering. In deze workshop ga je op zoek naar een lettertype dat bij jou past aan de hand van voorbeelden en zelf schetsen. Vervolgens werk je jouw favoriete lettertype in de vorm van een zelfgekozen woord uit op illustratiepapier. Het eindresultaat neem je mee naar huis mét de herinnering van een leuke middag tekenen, letters en inspiratie!

 

Scroll naar beneden om te zien wanneer de volgende workshop is.

Aanmelden voor de workshop kan via het formulier onderaan deze pagina.

WORKSHOP BRUSH- & KROONTJESPEN

Schrijven met een brush (penseel) of kroontjespen vereist enige handigheid. In deze workshop krijg je eerst een korte uitleg. Daarna ga je met verschillende oefeningen zelf aan de slag en leer je hoe je letters kunt schrijven met de brush of kroontjespen. Ter afsluiting werk je een eigen quote uit op wit illustratiekarton.

 

Note: Er zijn geen data gepland voor deze workshop. Meld je aan voor de workshop via het formulier onderaan deze pagina. Bij genoeg aanmeldingen zal er een datum geprikt worden.
WORKSHOPS ZIJN INCLUSIEF:

  • gebruik van alle benodigde materialen 
  • zelfgemaakte quote op wit illustratiekarton
  • drankje & hapje

Het is handig om vooraf te bedenken welk woord(en) je graag zou willen maken. Neem ook wat voorbeelden van letters en quotes mee die je mooi vind. 

 

Note: de workshops zijn geschikt voor 16+. 

DOCENT

De workshop handlettering wordt gegeven door Safia van StudioSaf.

In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering.

 

In haar portfolio kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken in haar werk combineert.
AGENDA

Voorjaar 2018

  • Zondag 25 maart: workshop handlettering, 15.00-17.00uur. Locatie: cursuscentrum LAK, Leiden. >> nog 4 plekken beschikbaar!
  • Zondag 13 mei: workshop handlettering >> Moederdag editie! Volg samen met je moeder de workshop! 15.00-17.00uur. Locatie: cursuscentrum LAK, Leiden. 

Het programma voor het najaar volgt later.

OP AANVRAAG

Wil je met een vriendengroep, vrijgezellenfeest of collega’s  een workshop doen bij StudioSaf? Of wil je privé les? Dat kan! 

 

Safia komt met de materialen voor de workshop naar jou toe of boekt, in overleg, een geschikte andere locatie. Note: workshops voor minimaal 8 deelnemers.

 

Neem contact op om te kijken wat StudioSaf voor jou kan doen!LOCATIE

De volgende workshop vindt plaats bij het cursuscentrum LAK in Leiden. Dit is op loopafstand van het Centraal Station. Parkeren kan betaald in het centrum of op de parkeerplaats bij de Haagweg. 


KOSTEN & AANMELDEN

Aanmelden kan via het contactformulier op deze pagina. Zet in het bericht aan welke workshop je mee wilt doen. Dan laat Saf weten of er nog plek voor je is! 

 

Een inschrijving is geldig na de bevestiging van StudioSaf en het overmaken van €35,- (incl. BTW) naar de rekening:

NL32 ABNA 0572 9600 69 t.n.v. S. Jahangier.

 


Note: afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop met retour van het volledige workshopbedrag. Bij latere afzegging is StudioSaf genoodzaakt het workshopbedrag in te houden. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
StudioSaf - Jacques Perkstraat 2 2321 VH  Leiden - hello@studiosaf.nl

grafisch ontwerper - handlettering - illustraties

 

Hallo! Ik ben Saf!

 

In StudioSaf maak ik grafisch ontwerp, zowel digitaal als handmatig.

 

Heb je een idee dat je wilt bespreken? Ik ben benieuwd!