hello! ik ben saf

Als grafisch ontwerper focus ik mij op totale branding trajecten, waarin  grafisch & interieur ontwerp samenkomen: het ontwerp van de merkuitstraling zelf én het doorvoeren ervan in een zakelijk interieur. Het liefst werk ik voor mkb-ers en bv's die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

eerlijke concepten & designs

Ik geloof dat de nieuwe economie niet alleen draait om de inhoud, maar ook om vorm. Ontwerpen doe ik vanuit concept & verbinding met de klant.
Concepten vertaal ik naar grafische designs die oprechte kernwaarden uitstralen, waardoor een product of dienst een positieve impact maakt in de wereld: design met een hoger doel. Daar word ik gelukkig van, jij ook? 

creatieve oplossingen

Mijn kracht is om, met persoonlijke aandacht, een passende  uitwerking te creëren voor jouw creatieve vraagstukken. Ik kan je helpen met:

⬩  Branding traject: merkuitstraling concept & design van de huisstijl en alle benodigde uitingen, voor zowel digitaal als print: van webdesign, coffee table books tot verpakkingen.

⬩  Interieur ontwerp: een passend plan en/of uitvoering voor de inrichting van een zakelijke ruimte die aansluit bij het merk.

sparsessies

Ik krijg veel energie wanneer ik andere ondernemers op weg kan helpen met mijn expertise & creatieve denkkracht. Dat doe ik met inspirerende sparsessies

Door mijn achtergrond in bestuurskunde kijk ik over de grenzen van design en kan ik op strategisch niveau met je meedenken over de aanpak en uitstraling van jouw onderneming en bedrijfsplannen. De sparsessies zijn los te boeken maar kunnen ook als pakket worden afgenomen.

samen kun je meer

Als ontwerper kun je veel bereiken in je eentje, maar samen met anderen kan ik nog veel meer. Daarom werk ik vaak via het collectief Lemon Creatives. Bij de lemons is ieder expert op zijn eigen vakgebied en daarnaast werken we multidisciplinair samen aan creatieve projecten.

leuk om te weten

⬩ Ik vind het heerlijk om tijdens reizen nieuwe ervaringen op te doen, o.a. in Frankrijk, Malta en de UK (in non-covid-times...)

⬩  Ook binnen Nederland bezoek ik graag culturele hotspots, musea en evenementen: van historisch tot technologisch en van botanisch tot kunstzinnig. Het houdt mijn blik op de wereld fris en veelzijdig, maar het is vooral heel leuk! Mijn ontdekkingen post ik op Instagram.

⬩  Ik word heel happy van muziek, tuinieren & zeilen.
⬩  Ook letters en typografie maken me blij. Benieuwd naar mijn leven als letter-nerd? Lees dan eens een van mijn blogs.REVIEWS

profielfoto Jacqueline Smolders

Jacqueline Smolders

[kok & cateraar]

Verre van Verre

"SAF DENKT MEE, WERKT SNEL, IS CREATIEF"

"StudioSaf heeft zowel mijn website als mijn huisstijl en logo ontworpen. Zo fijn om met iemand te werken die begrijpt wat ik allemaal niet begrijp. Saf denkt mee, werkt snel, is creatief en weet wat wel en niet kan/werkt. Ik krijg heel veel complimenten over de professionele uitstraling van mijn bedrijf. StudioSaf heeft gezorgd dat het allemaal goed in beeld kwam en komt! Aanrader!!"profielfoto Paul van Pelt

Paul van Pelt

[vertaler]

Van Pelt Localization

"communicatie en overleg gaan erg prettig"

"StudioSaf is een erg fijne partner voor je project. Ze denkt proactief met je mee, komt met creatieve ideeën en zet uiteindelijk een prachtige uitwerking van je idee neer. Communicatie en overleg gaan erg prettig en snel. Ze heeft veel kennis over wat wel en wat niet werkt qua ontwerp, wat een prettig gevoel geeft zodat je daar als leek niet over hoeft na te denken. Echt een aanrader!"profielfoto Eline Kunz

Eline Landgraf-Kunz

[business coach]

 Getting Structured

"SAF KIJKT VERDER DAN ALLEEN HET ONTWERP"

"Saf heeft de huisstijl ontwikkeld voor mijn bedrijf Getting Structured. Ik werk met meerdere grafisch ontwerpers samen maar doordat Saf goed kan inleven en veel weet over lettertypes, heb ik voor StudioSaf gekozen.

Saf kijkt ook verder dan alleen het ontwerp vanwege haar marketing ervaring. Het mooie was, dat binnen een week nadat mijn website online is gegaan, een nieuwe klant zich aandiende op de uitstraling van mijn website. De investering in een goede huisstijl was het dus meer dan waard!"logotype van StudioSaf

ervaring

⬩  2021             Groenstyling - Judith Baehner, NIA Academie

⬩  2020 Award: Best Graphic Design & Branding Studio 2020, Netherlands - Benelux Enterprise Awards

⬩  2020 Award: Young Entrepreneur of the Year 2020 - Benelux Enterprise Awards

⬩  2018-2019   Samenwerking online marketing advies - Bloom Nerds
⬩  2017-2019   Organisator van netwerk - Creatieve Ondernemers Leiden
⬩  sinds 2017   Lid van collectief - Lemon Creatives
⬩  sinds 2017   Docent bij CREA Cultureel Studentencentrum - Universiteit van Amsterdam
⬩  2017-2019   Organisator van netwerk - Girl Boss Leiden
⬩  2016-2019   Docent bij LAK cursussen - Universiteit Leiden
⬩  sinds 2014    Eigenaar en grafisch ontwerper - StudioSaf
⬩  2009-2013  Bachelor grafisch ontwerp -  Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten