OVER STUDIOSAF

Hello! Ik ben Saf!

 

In StudioSaf maak ik grafisch ontwerp, zowel digitaal als handmatig. Letters spreken mij aan. Ik vind het belangrijk dat een lettertype bij de boodschap past. 

Werkwijze

Wanneer ik in opdracht werk vorm ik eerst samen met de klant het kader: Wat is de boodschap? Die wordt bepaald door de ‘harde’ eisen samen met een persoonlijke voorkeur voor stijl. Dit kader geeft me richting tijdens het ontwerpproces.

 

Tussentijds blijf ik in contact met de opdrachtgever. Door steeds de resultaten af te stemmen werk ik toe naar een product waar we allebei trots op kunnen zijn.

Zoektocht

Vrijwel al m’n werk start ik handmatig. Eerst wil ik weten wat de klant beweegt en aanspreekt. Met de opdracht in mijn achterhoofd verzamel ik schetsen en ideeën in schetsboekjes.

 

Ik hou van de zoektocht naar precies de goede vormen die passen bij de opdracht. Die ontdek ik in musea en (kunst)boeken, door te reizen, via sociale contacten en creatieve vakbeurzen.

profielfoto van Saf, eigenaar van StudioSaf

Handmatig & digitaal

Soms is de uitwerking een nieuw handgetekend lettertype, een andere keer gebruik ik bestaande lettertypes digitaal. Het afwisselen van hand-werk en het gebruik van verschillende materialen met het werk op de computer bieden mij vrijheid als ontwerper.

 

Heb je een idee dat je wilt bespreken? Ik ben benieuwd!

Wil je meer weten over mijn opleiding & ervaring? Voeg me dan toe op LinkedIn! REVIEWS

profielfoto Jacqueline Smolders

Jacqueline Smolders

[kok/cateraar]

Verre van Verre

"saf denkt mee, werkt snel, is creatief"

"StudioSaf heeft zowel mijn website als mijn huisstijl en logo ontworpen. Zo fijn om met iemand te werken die begrijpt wat ik allemaal niet begrijp. Saf denkt mee, werkt snel, is creatief en weet wat wel en niet kan/werkt. Ik krijg heel veel complimenten over de professionele uitstraling van mijn bedrijf. StudioSaf heeft gezorgd dat het allemaal goed in beeld kwam en komt! Aanrader!!"profielfoto Paul van Pelt

Paul van Pelt

[vertaler]

Van Pelt Localization

"communicatie en overleg gaan erg prettig en snel"

"StudioSaf is een erg fijne partner voor je project. Ze denkt proactief met je mee, komt met creatieve ideeën en zet uiteindelijk een prachtige uitwerking van je idee neer. Communicatie en overleg gaan erg prettig en snel. Ze heeft veel kennis over wat wel en wat niet werkt qua ontwerp, wat een prettig gevoel geeft zodat je daar als leek niet over hoeft na te denken. Echt een aanrader!"profielfoto Eline Kunz

Eline Landgraf-Kunz

[virtual assistant & business coach]

 Getting Structured

"saf kijkt ook verder dan alleen het ontwerp"

"Saf heeft de huisstijl ontwikkeld voor mijn bedrijf Getting Structured. Ik werk met meerdere grafisch ontwerpers samen maar doordat Saf goed kan inleven en veel weet over lettertypes/fonts, heb ik voor StudioSaf gekozen.

Saf kijkt ook verder dan alleen het ontwerp vanwege haar marketing ervaring bij Bloom Nerds. Het mooie was dat binnen een week nadat mijn website online is gegaan, een nieuwe klant zich aandiende op de uitstraling van mijn website. De investering in een goede huisstijl was het dus meer dan waard!"logotype van StudioSaf

ervaring

  • sinds 2018 Mede-oprichter Bloom Nerds
  • sinds 2017 Mede-oprichter Creatieve Ondernemers Leiden
  • sinds 2017 Lid van collectief Lemon Creatives
  • sinds 2017 Docent bij CREA Cultureel Studentencentrum - Universiteit van Amsterdam
  • sinds 2017 Oprichting netwerkgroep Girl Boss Leiden
  • sinds 2016 Docent bij LAKcursussen - Universiteit Leiden
  • sinds 2014 Eigenaar StudioSaf
  • 2009-2013  Bachelor grafisch ontwerp - Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten 

Hello! StudioSaf maakt grafisch ontwerp & webdesign op maat.

Heb je een idee dat je wilt bespreken? Ik ben benieuwd!

Zullen samen een bakkie doen? 👉🏽 hello@studiosaf.nl


StudioSaf | Jacques Perkstraat 2 | 2321 VH  Leiden