hello! ik ben saf

Avontuurlijk. Zo zou ik mezelf in één woord omschrijven. Als grafisch ontwerper werk ik aan uiteenlopende projecten en schakel ik voortdurend tussen diverse sectoren. Van webdesign voor een mensenrechtenadvocaat tot een complete rebranding voor een incassobureau: geen opdracht is hetzelfde. Ik houd ervan dat het iedere keer een verrassing is wat mijn volgende opdracht zal zijn en voor wie.

creatieve oplossingen

Als grafisch ontwerper maak ik een passende uitwerking voor jouw creatieve vraagstukken. Ik ben benieuwd naar wat je doet en hoe je dat doet – en wat voor stijl daarbij past. Ik kan je helpen met:

⬩  Branding traject: concept en ontwerp 

⬩  Grafisch design: huisstijlen, logo’s, webdesign, bedrijfs-documenten, content voor social media

⬩  Drukwerk: visitekaartjes, flyers, omslagen, magazines
⬩ 
Sparsessies: over de aanpak en uitstraling van jouw onderneming

hoe ik werk

⬩ Door mijn achtergrond in bestuurskunde kijk ik over de grenzen van design en kan ik op strategisch niveau met je meedenken.
⬩ Een samenwerking begin ik graag op een traditionele manier; met persoonlijk contact en een schetsboekje.
⬩ Samen bekijken we wat je wilt en wat je nodig hebt – dat is namelijk niet altijd hetzelfde. Ieder bedrijf is tenslotte anders.
⬩ Je kunt van mij altijd directe en eerlijke feedback verwachten op jouw creatieve plannen. Daarin kan ik aangeven welke ideeën levensvatbaar zijn en welke niet.
⬩ Samen komen we zo tot een doeltreffend ontwerp dat jouw bedrijf, dienst/product zichtbaar maakt bij jouw doelgroep.

samen kun je meer

Als ontwerper kun je veel bereiken in je eentje, maar samen met anderen kan ik nog veel meer. Daarom werk ik vaak via het collectief Lemon Creatives. Daarbinnen is ieder expert op zijn eigen vakgebied en daarnaast werken we multidisciplinair samen aan creatieve projecten.

leuk om te weten

⬩  Voor mijn ontwikkeling als ontwerper vind ik het belangrijk om over de grens ervaring op te doen en trends te ontdekken.

Daarom reis ik graag en veel. Bijvoorbeeld naar de UK, Frankrijk en Malta. 

⬩  Ook binnen Nederland ga ik er graag op uit en bezoek ik culturele hotspots, musea en evenementen: van historisch tot technologisch en van botanisch tot kunstzinnig. Het houdt mijn blik op de wereld fris en veelzijdig, maar het is vooral ook heel leuk! Over mijn ontdekkingen post ik op Instagram.
⬩  Als het een beetje lekker weer is, steek ik graag de handen uit de mouwen door te klussen in mijn tuin.
⬩  Letters en typografie maken me blij. Benieuwd naar mijn leven als letter-nerd? Lees dan eens een van mijn blogs.REVIEWS

profielfoto Jacqueline Smolders

Jacqueline Smolders

[kok/cateraar]

Verre van Verre

"SAF DENKT MEE, WERKT SNEL, IS CREATIEF"

"StudioSaf heeft zowel mijn website als mijn huisstijl en logo ontworpen. Zo fijn om met iemand te werken die begrijpt wat ik allemaal niet begrijp. Saf denkt mee, werkt snel, is creatief en weet wat wel en niet kan/werkt. Ik krijg heel veel complimenten over de professionele uitstraling van mijn bedrijf. StudioSaf heeft gezorgd dat het allemaal goed in beeld kwam en komt! Aanrader!!"profielfoto Paul van Pelt

Paul van Pelt

[vertaler]

Van Pelt Localization

"communicatie en overleg gaan erg prettig"

"StudioSaf is een erg fijne partner voor je project. Ze denkt proactief met je mee, komt met creatieve ideeën en zet uiteindelijk een prachtige uitwerking van je idee neer. Communicatie en overleg gaan erg prettig en snel. Ze heeft veel kennis over wat wel en wat niet werkt qua ontwerp, wat een prettig gevoel geeft zodat je daar als leek niet over hoeft na te denken. Echt een aanrader!"profielfoto Eline Kunz

Eline Landgraf-Kunz

[business coach]

 Getting Structured

"SAF KIJKT VERDER DAN ALLEEN HET ONTWERP"

"Saf heeft de huisstijl ontwikkeld voor mijn bedrijf Getting Structured. Ik werk met meerdere grafisch ontwerpers samen maar doordat Saf goed kan inleven en veel weet over lettertypes, heb ik voor StudioSaf gekozen.

Saf kijkt ook verder dan alleen het ontwerp vanwege haar marketing ervaring bij Bloom Nerds. Het mooie was, dat binnen een week nadat mijn website online is gegaan, een nieuwe klant zich aandiende op de uitstraling van mijn website. De investering in een goede huisstijl was het dus meer dan waard!"logotype van StudioSaf

ervaring

⬩  2018-2019   Samenwerking in online marketing advies - Bloom Nerds
⬩  2017-2019   Organisator van netwerk Creatieve Ondernemers Leiden
⬩  sinds 2017   Lid van collectief Lemon Creatives
⬩  sinds 2017   Docent bij CREA Cultureel Studentencentrum - Universiteit van Amsterdam
⬩  2017-2019   Organisator netwerk Girl Boss Leiden
⬩  sinds 2016   Docent bij LAK cursussen - Universiteit Leiden
⬩  sinds 2014    Eigenaar StudioSaf
⬩  2009-2013  Bachelor grafisch ontwerp - Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten 


StudioSaf ontwerpt én onderneemt. 

Branding trajecten, grafisch design & sparsessies. 

Ga je samen met mij het avontuur aan?

hello@studiosaf.nl 
06-38237178