online interieuradvies voor thuis

Alyssa Sebregts 

[student]

review

Ik had net een nieuw appartement en wist niet zo goed wat ik wilde met mijn woning. Hoe ik het aan wilde kleden, wat voor kleuren ik graag wilde of hoe ik het vorm wilde geven. In onze eerste sessie heeft Saf het voortouw genomen en veel vragen gesteld: o.a. over wat ik mooi vind en wat ik al had gekocht voor in mijn woning. Hierin kwam naar voren dat ik industrieel met veel hout erg mooi vind, maar dat ik wel graag een warme omgeving wil creëren. 

 

De tweede sessie kwam Saf met ideeën. Ik ben iemand die het niet altijd makkelijk vind om de touwtjes uit handen te geven, maar ik kreeg door haar ideeën al meer een beeld met wat ik eigenlijk wilde met mijn appartement. 

 

Ik heb op haar advies een kleur gekozen- eentje waar ik zelf niet zomaar voor gekozen had. Toen ik deze kleur erop smeerde merkte ik dat ook aan mezelf. Ik twijfelde, maar dat is vooral omdat ik het lastig vind om naar het grote geheel te kijken. Ik heb het afgemaakt en kwam tot de conclusie dat dit inderdaad de sfeer is die ik wilde creëren! Ik ben blij dat Saf me heeft geholpen met het vormgeven van mijn interieur.interieuradvies voor thuis

Mijn doel is het creëren van een persoonlijke, rustige woon- en/of werkomgeving die jou gelukkig maakt. Wie wilt er niet in een rustige ruimte zijn waar je je gelukkig in voelt? 

Met mijn online interieuradvies ga ik jou helpen om balans, warmte en natuurlijke elementen aan te brengen in jouw interieur. Zodat jij verder aan de slag kan met kleur, meubels, planten en woonaccessoires om de een sfeer te creëren die echt bij jou past!

herkenbaar?

  ⬩  Je wilt de inrichting veranderen maar loopt vast

  ⬩  Je bent op zoek naar een persoonlijke woonstijl 

  ⬩  Je vind het leuk om zelf een ruimte in te richten en te stylen

  ⬩  Je bent niet blij met de indeling en opslagruimte  

  ⬩  Je wilt de kosten voor het interieuradvies laag houden

  ⬩  Je mist de verbinding met natuur, balans en warmte 

 

Don't worry! Saf to the rescue! Binnen no time & veilig online kan ik jou van dienst zijn met interieuradvies.
Vanuit jouw interesses en voorkeuren kan ik je helpen met o.a. een kleurenpalet, de indeling en styling die bij jou én de ruimte past. Ik help je knopen door te hakken en geef je antwoord op al jouw woonvragen! Klinkt goed toch?!

betaalbaar & praktisch

Boek nu jouw twee uur durend advies voor €195,-

hoe werkt het?

Aanmelden voor een advies kan door een watsappje te sturen. 

Vervolgens plannen we twee videocalls in van ieder één uur (hiervoor gebruik ik Whereby). Ik stuur je een Tikkie en zodra je betaling binnen is, kunnen we van start!

twee online sessies

Tijdens de eerste online meeting bespreken we het door jou gemaakte moodboard en jouw woonvragen. Voorafgaand zal ik je huiswerk sturen zodat we gericht aan de slag kunnen en daarnaast ook een oplossing vinden die bij jouw budget past.
Mijn interieuradvies bespreken we in de tweede meeting. Hiervan ontvang je ook nog een kort samenvatting via de mail. 
Daarna ben je ready om zelf aan de slag te gaan met het realiseren van jouw cosy space! "wonen en werken in een cosy omgeving die een verbinding

heeft met de natuur maakt gelukkiger"- safuitgebreid interieuradvies

Ben je op zoek naar een uitgebreid advies? Daar help ik je ook graag mee! 
Bel me om kennis te maken of laat een berichtje achter. Dan neem ik snel contact met je op.