interieuradvies

Alyssa Sebregts 

"ik ben blij dat saf me heeft geholpen met het vormgeven"
"Ik had net een nieuw appartement en wist niet zo goed wat ik wilde met mijn woning. Hoe ik het aan wilde kleden, wat voor kleuren ik graag wilde of hoe ik het vorm wilde geven. In onze eerste sessie heeft Saf het voortouw genomen en veel vragen gesteld: o.a. over wat ik mooi vind en wat ik al had gekocht voor in mijn woning. Hierin kwam naar voren dat ik industrieel erg mooi vind, maar dat ik wel graag een warme omgeving wil creëren. 
De tweede sessie kwam Saf met ideeën die goed bij mijn wensen pasten. Ik heb op haar advies een kleur gekozen- eentje waar ik zelf niet zomaar voor gekozen had. 


Toen ik deze kleur erop smeerde merkte dat ik twijfelde omdat ik het lastig vind om naar het grote geheel voor me te zien. Ik heb het afgemaakt en kwam tot de conclusie dat dit inderdaad de sfeer is die ik wilde creëren! Ik ben blij dat Saf me heeft geholpen met het vormgeven van mijn interieur."


interieuradvies voor thuis

Mijn doel is het creëren van een persoonlijke, rustige woon- en/of werkomgeving die jou gelukkig maakt. Wie wilt er niet in een rustige ruimte zijn waarin je  je gelukkig voelt? 

Naast interieurontwerp op maat, help ik je ook graag met persoonlijk advies via online sessies.

kort & krachtig advies

Met online interieuradvies ga ik jou helpen om balans, warmte en natuurlijke elementen aan te brengen in jouw interieur. Zodat jij verder aan de slag kan met kleur, meubels, planten en woonaccessoires om de sfeer te creëren die echt bij jou past!

herkenbaar?

  ⬩  Je wilt de inrichting veranderen maar loopt vast

  ⬩  Je bent op zoek naar een persoonlijke woonstijl 

  ⬩  Je vind het leuk om zelf een ruimte in te richten en te stylen

  ⬩  Je bent niet blij met de indeling en opslagruimte  

  ⬩  Je wilt de kosten voor het interieuradvies laag houden

  ⬩  Je mist de verbinding met natuur, balans en warmte 

 
Vanuit jouw interesses en voorkeuren kan ik je helpen met o.a. een kleurenpalet, de indeling, meubilering en styling die bij jou én de ruimte past. Ik help je knopen door te hakken en geef je antwoord op al jouw woonvragen! Klinkt goed toch?!

betaalbaar & praktisch

Boek nu jouw twee uur durend advies voor €195,-

aanmelden online sessie

Aanmelden voor een advies kan door een watsappje te sturen. 

Vervolgens plannen we twee videocalls in van ieder één uur (hiervoor gebruik ik Whereby). Ik stuur je een Tikkie en zodra je betaling binnen is, kunnen we van start!

twee online sessies

Tijdens de eerste online meeting bespreken we het door jou gemaakte moodboard en jouw woonvragen. Voorafgaand zal ik je huiswerk sturen zodat we gericht aan de slag kunnen en daarnaast ook een oplossing vinden die bij jouw budget past.
Mijn advies bespreken we in de tweede meeting. Hierna ontvang je een mail met kleuradvies (verf/ behang) en styling tips die bij jouw woonstijl passen. Zo ben je helemaal ready om zelf aan de slag te gaan met het realiseren van jouw cosy space! "wonen en werken in een cosy omgeving die een verbinding

heeft met de natuur maakt gelukkiger"- safSaf van StudioSaf

uitgebreid interieuradvies

Ben je op zoek naar een uitgebreid advies? Daar help ik je ook graag mee! 
Bel me om kennis te maken of laat een berichtje achter. Dan neem ik snel contact met je op.