cursus bullet journaling

online Zomercursus

Ligt bij jou thuis ook een mooie bullet journal te wachten om gevuld te worden, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen of lijkt het nog niets op de voorbeelden die je ziet op van Pinterest of Instagram?  Begin dan deze week écht aan je eigen Bullet Journal!
Normaliter wordt deze zomercursus gegeven bij CREA in Amsterdam. Maar gezien de huidige regelgeving rondom corona, wordt de cursus online gegeven.

wat leer je?

Je leert alle tips en tricks om jouw bullet journal op een manier in te vullen die bij je past. Je leert over  lay out, illustraties, handlettering en het gebruik van verschillende materialen. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of netjes te kunnen schrijven. Een bullet journal is een persoonlijk item dat je kunt vormgeven in je eigen stijl!

PRAKTISCH

 ⬩   Ingangsniveau: iedereen vanaf 18 jaar is welkom om mee te doen, je hoeft geen tekenervaring te hebben.

⬩   Materialen zullen deels bij CREA in Amsterdam kunnen worden opgehaald, en zul je deels ook zelf moeten aanschaffen i.v.m. de online versie. 

KOSTEN & AANMELDEN

zomercursus - online

⬩   Reguliere prijs:€308,- 
⬩   Studenten van Universiteit Amsterdam of Hogeschool Amsterdam: €154,-
⬩   Werknemers van de UvA of HvA: €231,-

Aanmelden en betalen kan via de site van CREA Amsterdam.

data en tijden

  • De cursus is van 20-25 juli 2020 en vind online plaats via video meetings
  • Het is een volle week dagelijks van 10.30-17.00uur met 1 uur lunchpauze

docent

De zomercursus wordt gegeven door Saf van StudioSaf. In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering. In haar portfolio kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken in haar werk combineert.
LOCATIE

CREA Amsterdam
Hello! StudioSaf maakt grafisch ontwerp op maat.

Wil je kennis maken of een opdracht bespreken? 

Mail of app Saf: 06-38237178