CURSUS HANDLETTERING

Wil je leren om je eigen letters te ontwerpen? In deze cursus maak je kennis met de basistechnieken van handlettering.

 

Elke les begint met een korte introductie waarna je zelf aan de slag gaat. De eerste paar lessen wordt steeds één letterstijl behandeld. Met deze stijl als uitgangspunt ga je eigen letters tekenen en die uitwerken in een woord of tekst. De lessen daarna zijn andere invalshoeken het uitgangspunt om letters te ontwerpen.

 

We werken voornamelijk met potlood en fineliner, maar gaan ook experimenteren met kroontjespen / penseel & Oost-Indische inkt en brush pens.

 

De cursus handlettering is interessant voor iedereen die het leuk vindt om op een ontspannen manier creatief bezig te zijn. Je hoeft dus geen tekenervaring te hebben.

cursus bullet journal

Heb je ook zo'n leuke bullet journal gekocht? Maar geen idee hoe je moet beginnen of lijkt het nog niets op de voorbeelden van Pinterest/ Instagram? ;-) Saf helpt je graag op weg!

Leer alle tips en tricks om jouw bullet journal op een manier in te vullen die bij je past. We gaan het hebben over lay out, illustraties, handlettering en materialen èn natuurlijk gaan we lekker aan de slag! 

 

Je kan je eigen bullet journal meenemen en anders zorgt Saf voor een oefenvellen. Doe je mee?

DOCENT

De cursus handlettering wordt gegeven door Saf van StudioSaf. In 2013 studeerde zij af als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in handlettering. In haar portfolio kun je zien hoe ze verschillende materialen en technieken in haar werk combineert.
AGENDA

korte winter cursus

Wil je in het nieuwe jaar starten met bullet journaling? Volg dan de winter special bij het LAK in Leiden! In deze korte cursus leer je de basis zodat je zelfstandig verder kunt werken aan jouw journal.

praktisch

  • 4 lessen vanaf 13 januari 2020
  • 13/1, 20/1,27/1, 3/2
  • maandagavond 19.30-21.30u
  • in het atelier van Lipsius gebouw

Zomercursus Bullet Journaling - Amsterdam

Zin in een creatieve zomercursus? Kom dan naar de zomercursus in Amsterdam!

Je leert alle tips en tricks om jouw bullet journal op een manier in te vullen die bij je past. Denk aan: lay out, illustraties, handlettering en het gebruik van verschillende materialen.

 

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of netjes te kunnen schrijven. Een bullet journal is een persoonlijk item dat je kunt vormgeven in je eigen stijl!

 

Het is een volle week dagelijks van 10.30-17.00uur. In juli of augustus 2020 is de volgende zomercursus. Houdt Facebook in de gaten voor updates.

KOSTEN & AANMELDEN

Bullet Journaling - leiden

  • Reguliere prijs:€78,- 
  • Studenten: €67,-
  • Werknemers Universiteit Leiden: €74,-

Aanmelden en betalen kan via de site van LAK cursussen.

note

Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik van materiaal. Er zijn oefenvellen aanwezig maar je kunt ook je eigen bullet journal mee nemen om in te werken.


Bullet Journaling - Amsterdam

  • Reguliere prijs:€308,- 
  • Studenten van Universiteit Amsterdam of Hogeschool Amsterdam: €154,-
  • Werknemers van de UvA of HvA: €231,-

Aanmelden en betalen kan via de site van CREA Amsterdam.

NOtE

-Genoemde prijzen zijn inclusief gebruik van materiaal en 3x lunch bij CREA.
- De cursussen zijn geschikt voor 18+
LOCATIE

LAK leiden

CREA AmsterdamHello! StudioSaf maakt grafisch ontwerp op maat.

Heb je een idee dat je wilt bespreken? Ik ben benieuwd!

Zullen we samen een bakkie doen? 👉🏽 hello@studiosaf.nl


StudioSaf | Jacques Perkstraat 2 | 2321 VH  Leiden

btw nr:NL002180173B64